De Conte d.o.o. nastao je 1992. kao obrt “Istra 92″, a od 1995. godine djeluje pod sadašnjim imenom De Conte d.o.o. Labin. Zapošljava više od 180 djelatnika raznih profila. Osnovna djelatnost poduzeća je graditeljstvo i to: izvođenje radova u niskogradnji, visokogradnji te rekonstrukciji i adaptaciji svih vrsta objekata.

Poduzeće ima u svom sastavu i posebne tehnološke cjeline: proizvodnju drvene, PVC i ALU stolarije, betonaru i armiračnicu. Osim osnovne građevinske djelatnosti poduzeće se bavi trgovinom građevinskih materijala, trgovinom nekretninama te ugostiteljstvom i turizmom.

Misija: Stvaranje i dostizanje najviših standarda gradnje kroz stalno unapređenje poslovanja i to poštivanjem tradicije, poštivanjem poslovne etike te stalnim usavršavanjem naših djelatnika kako bi našim kupcima omogućili što kvalitetniju uslugu.

Vizija: Postati vodeće građevinsko poduzeće na području Istarske županije, stalnim usavršavanjem i rastom kako u visokogradnji tako i u niskogradnji.

AAA Bonitet Izvrsnosti: Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, naše je poduzeće zadovoljilo sve stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te steklo pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti AAA.

ISO 9001 / ISO 14001: Zadovoljili smo sve kriterije potrebne za dobivanje međunarodnog certifikata za upravljanje kvalitetom (ISO 9001) i upravljanje okolišem (ISO 14001). Ovo je pokazatelj da sve što radimo, radimo stručno i kvalitetno.

Dokumenti:

Politika kvalitete i okoliša

Politika zaštite osobnih podataka

Pravilnik zaštite osobnih podataka